Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Offshore Wind Market Report Roadshow Ålesund

Seminar GCE Blue Maritime i samarbeid med Norwegian Energy Partners inviterer deg til å utforske havvindsmarkedet og fremtidige prosjekter.

Organizer: Norwegian Energy Partners, GCE Blue Maritime & ÅKP
Date:
Place: ÅKP Blue Innovation Arena, NMK2
Havvind.jpg

I juni i år publiserte Norwegian Energy Partners (NORWEP) en verdikjederapport sammen med britiske BVG Associates, og nå følger de opp med en global markedsanalyse. Denne rapporten inneholder også detaljerte beskrivelser av flere viktige prosjekter som skal utvikles de neste fem årene.

Havvind er nå blitt en utprøvd og bevist teknologi hvor kostnadene reduseres raskt for å nærme seg et rent kommersielt stadie. Kombinasjonen av global vekst og et ønske om å redusere kostnader gjør at havvind er svært attraktivt for en innovativ norsk industri med sterk offshore- og maritim kompetanse.

Er du interessert i å utforske mulighetene i havvindsmarkedet, og ønsker å diskutere din strategiske tilnærming?

Møt opp i ÅKP Blue Innovation Arena 1. november for en presentasjon av markedsanalysen og for utforske dine muligheter i dette spennende markedet.

Det vil også være anledning for å diskutere dine produkter i havvindsmarkedet, i en til en møter med NORWEPs rådgiver fra BVG Associates.

Les mer og meld deg på her!


Program  

12:00 - Registrering og lunsj

12:45 - Velkommen

13:00 - BVG Associates, Markedsrapport

14:00 - Kaffepause

14:15 - Uksnøy & Co, Havkraft

14:45 - Kongsberg Evotec

15:15 - Diskusjon

16:00 - Slutt