Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Personvernserklæring

Ved å bruke våre tjenester, har du lest og akseptert Personvernsvernserklæringen vår og hvordan vi bruker personopplysninger og våre vilkår for bruk.

Har du spørsmål, kontakt oss på post@aakp.no

Bruker av personopplysninger

Ansvarlig for håndtering av dine personopplysninger er:

ÅKP AS

Organisasjonsnummer: 981 575 679

Adresse:

Borgundvegen 340
6009 Ålesund

Tilknyttede selskaper/datterselskap/program:

ÅKP Blue Innovation Arena AS
GCE Blue Maritime
Blue Legasea
Digicat Norsk Katapult Senter

E-post: post@aakp.no

  • Dine personlige opplysninger og kundeinformasjonen du oppgir under registrering behandles strengt fortrolig. De blir aldri solgt, byttet eller gitt bort ved mindre vi blir tvungen av lov
  • Kun autorisert personell hos oss har tilgang til dine opplysninger og data. Dette er kun for å kunne yte kundeservice og kontrollere mistanke om misbruk av våre tjenester
  • Vi sender ut e-post til registrerte brukere for å gi nyttig informasjon om våre tjenester og arrangement
  • Er du påmeldt våre nyhetsbrev (ÅKP, GCE Blue Maritime, Blue Legasea) vil du motta dette. Denne typen markedsføring kan du melde dere av ved å følge avmeldingslenken i bunnen av en slik e-post eller ved å trykke «Meld meg av nyhetsbrev» på hjemmesiden vår under «Nyhetsbrev»


Informasjon om personopplysninger vi samler inn

Når du bruker våre tjenester som påmelding til kurs, seminar, arrangement mv. kan vi samle inn opplysninger om deg. Dette er informasjon om deg som er nødvendig for å levere tjenesten som etterspørres. 

Under ser du en oversikt over hvilke opplysninger vi samler inn/kan være nødt til å samle inn:

Påmelding til kurs, seminarerasdsadrangement:

  • E-post-adresse
  • Fakturaadresse
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Arbeidsgiver

Nyhetsbrev:

  • E-postadresse
  • Fornavn
  • Etternavn

Vi jobber hele tiden for å forbedre våre tjenester, og i den forbindelse kan vi også samle inn ytterligere informasjon fra deg. Dette er i så fall frivillig, og kun dersom du selv ønsker å gi tilbakemelding om våre tjenester. Det kan du gjøre ved å kontakte oss på e-postadressen på bunnen av denne siden.


Vår bruk av dine opplysninger

Vårt vern av dine personopplysninger er viktig, og vi vil bare samle inn data om deg på den måten som blir beskrevet i denne personvernserklæringen. Kort fortalt bruker vi informasjonen din til å gi deg gode tjenester som vi hele tiden jobber for å forbedre.

Her er det vi bruker dine opplysninger til:

  • Utvikle, forbedre, vedlikeholde, levere og beskytte våre tjenester
  • Bruke informasjon vi har samlet inn fra informasjonskapsler til å forbedre tjenestene
  •  Kommunisere med deg i form av e-post. For eksempel for å svare på dine henvendelser til oss eller for å dele informasjon om våre arrangementer eller tjenester som vi tror du har interesse av
  • Følge med på hvordan våre kunder bruker våre tjenester
  •  Markedsføre våre eller tilknyttede selskaper sine tjenester og arrangementer
  • Tilpasse markedsføring og informasjonsutveksling

Dersom du ikke ønsker at ÅKP skal bruke dine personopplysninger til markedsføring, kan du når som helst melde deg av disse tjenestene ved å trykke «meld meg av» nederst på nyhetsbrevsutsendelsen.


Hvordan deler vi dine opplysninger 

ÅKP vil ikke dele din informasjon med en tredjepart uten din tillatelse, bortsett fra i begrensede situasjoner, som følger her:

  • Personopplysninger vi samler inn fra deg, kan bli delt med våre tjenesteleverandører:
    • Sparebank1 Regnskapshuset SMN – fakturering knyttet til evt. deltakeravgifter
    • Atom CMS (Avento AS) – e-postutsending, dersom du er påmeldt våre nyhetsbrev eller gir samtykke til å sende deg informasjon om et arrangement du har meldt deg på
  • Vi kan utlevere dine personopplysninger for å oppfylle et juridisk eller rettslig krav, dersom vi mener det er nødvendig for å oppfylle loven, eller for å beskytte eller forsvare ÅKP, våre tilknyttede selskaper, våre tjenesteleverandører sine eller rettigheter og interesser til våre brukere


Sikkerheten av dataene vi samler inn

Sikkerheten til dine personopplysninger er viktig for oss. Derfor, bruker vi generelle standarder i bransjen, teknologi og prosesser, som brannmur, sikkerhetsprogramvare og etc., for å beskytte mot uautorisert tilgang. Likevel, kan ingen system være 100 % sikre, og til tross for vår innsats for å beskytte dine opplysninger, vil det alltid være en risiko knyttet til uautorisert tilgang til dine personopplysninger. Ved å bruke våre tjenester og akseptere vilkårene, er du innforstått med denne risikoen.


Barn

Vi samler ikke bevisst inn noen personopplysninger for barn under 13 år og våre tjenester målretter seg ikke mot barn under 13 år. Dersom du er under 13 år, ber vi deg om å ikke legge inn noen personopplysninger hos oss. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å passe på sine barns bruk av Internett og for å hjelpe oss å styrke personvernet vår ved å gi barna instrukser om å aldri utlevere personopplysninger til våre tjenester uten deres tillatelse. Dersom du finner ut at barn under 13 år har sendt inn personopplysninger til oss, ber vi deg om å kontakte oss slik at vi kan slette denne informasjonen fra vår database.

Endringer i Personvernserklæringen

Av og til er det nødvendig å gjøre endringer i personvernserklæringen. Derfor, forbeholder vi oss retten til å oppdatere og/eller endre personvernserklæringen når som helst. Når det blir gjort, vil vi gi deg beskjed om dette. Vi ber deg om å lese over personvernserklæringen med jevne mellomrom, og spesielt før du registrerer deg eller bruker våre tjenester. Datoen for når denne personvernserklæringen sist ble oppdatert står øverst på denne siden.

 

Dine rettigheter

Du kan når som helst oppdatere, endre eller be om å få slettet personopplysningene vi har om deg. Du kan også endre dine preferanser om markedsføring og om du vil ha informasjon om arrangementer, kurs og seminar som du har meldt deg på.

  • For å melde deg av nyhetsbrevet vårt bruker du avmeldings-linken nederst i nyhetsbrevet eller du kan gjøre det via www.aakp.no
  • Bruke mine personopplysninger og deltakerhistorikk, for eksempel tidligere deltakelse på kurs, arrangement og/eller seminar, for å tilpasse markedsføring og for å forbedre tjenestene og gi informasjon om relevante arrangement vi tilbyr
  • Bruke mine personopplysninger til å gi informasjon som er nødvendig for å levere den tjenesten man har forespurt eller for eksempel endringer i tider til et arrangement

Har du spørsmål eller trenger hjelp kan du kontakte oss på post@aakp.no


Informasjonskapsler

Vær oppmerksom på at vi bruker informasjonskapsler på våre nettsider. Dersom nettleseren din er innstilt for å akseptere informasjonskapsler, godtar du at nettsiden bruker informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en tekstfil som blir laget av nettsidene du besøker og kan inneholde informasjon om deg som bruker. Disse tekstfilene er lagret på datamaskinen din og gjør for eksempel at du kan automatisk fylle inn passord. Informasjon fra cookies kan bli brukt til å bedre tjenestene våre og nettsidene til ÅKP og tilknyttede selskaper og for å målrette markedsføring eller tilbud om våre tjenester.

Om du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler kan du forhindre at slike filer blir lagret på datamaskinen ved å endre innstillingene på nettleseren din. Du kan også slette informasjonskapsler som har blitt brukt tidligere. Trenger du hjelp til å gjøre det kan du kontakte kundeservice til din nettleser. Selv om du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler, kan du fortsatt bruke nettsidene våre, men funksjonaliteten kan bli mer begrenset.

Her er en oversikt over hvilke informasjonskapsler vi bruker på våre nettsider:

Navn: Google Analytics

Formål: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter og videre for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene samler kun informasjon som er anonym, derav antall besøkende på nettsiden, hvor besøkende kommer fra og hvilke sider de besøker. Les mer om disse på Google.

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

 

Navn: Facebook

Formål: Samler informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring på Facebook.

https://www.facebook.com/full_data_use_policy

 

Sosiale Medier

ÅKP og våre tilknyttede selskaper/datterselskap/program har Facebook-sider, Instagram-profiler, Twitter-profiler og LinkedIn-profiler som er tilknyttet vår virksomhet og markedsføring. På Facebook-sidene er det en liker-knapp som kan registrere IP-adressen din og hvilke side du åpner på nettsidene våre. Facebook kan lagre informasjonskapsler for funksjonalitet. De sosiale mediene vi benytter driftes av en tredjepart. Bruken din av funksjoner hos disse er underlagt personvernerklæringer til det selskapet det gjelder.

 

Samtykkevilkår 

Det er frivillig å registrere seg på vårt nyhetsbrev. Vi behandler personopplysninger i samsvar med Personopplysningsloven. Dersom du ønsker at vi tilpasser markedsføringen og informasjon i forbindelse med våre tjenester til deg, kan du gi oss samtykke til å bruke dine personopplysninger til disse formålene.

Ved å gi samtykke aksepterer jeg til at ÅKP kan:

  •   Oppbevare deltakerhistorikk, med fornavn, etternavn, arbeidsgiver og e-postadresse, i våre systemer, for å kunne yte service i etterkant av et arrangement/kurs/seminar
  •  Oppbevare deltakerhistorikk, med fornavn, etternavn, arbeidsgiver og e-postadresse, i våre systemer, for å kunne dokumentere deltakerlister i henhold til de rapporteringskrav ÅKP er underlagt ift. offentlig finansiering av program ÅKP er deltaker i


Kontakt

Vær oppmerksom på at dersom du melder deg av vårt nyhetsbrev vil du fortsatt få svar tilbake fra oss når du sender mail til selskapet, men du vil ikke motta e-poster som gjelder promotering og markedsføring.

Ta gjerne kontakt om du har tilbakemeldinger om våre tjenester eller arrangementer. Har du spørsmål om denne personvernserklæringen, kontakt oss på post@aakp.no


Vi har kontortid fra 08:00-16.00 mandag til fredag.