Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Introduserer nytt kurs i prosjektledelse

Nå skal lønnsomheten opp gjennom blant annet enda bedre prosjektledelse! Meld deg på et helt nytt kurs i regi av NTNU Ocean Training, tilpasset behovene i maritim bransje.

Blue Maritime Cluster
Bilde Prosjektledelse bred.jpg

Nå starter et nytt kurs med fokus på prosjektledelse i maritim bransje. Introduksjonsprisen er på 10 000 kr, og passer for personer med erfaring som prosjektdeltaker, prosjektleder eller personer som vil inn i slike roller i fremtiden.

Godt lederskap i prosjekt har ofte større betydning for resultatet enn teknisk kompetanse. 

Ta med en kollega på kurs og start året med økt kunnskap sammen!

Bredt maritimt samarbeid

Kurset har kommet til gjennom et bredt samarbeid mellom NTNU Ocean Training AS, NTNU, Maritimt Forum Nordvest, ÅKP og MAFOSS. Behovet for økt kompetanse på prosjektledelse har vært et viktig tema for blant annet nettverket In2Cruise - Norwegian Cruise and Ferry Group den siste tiden.

To kursmoduler (2+3 dager)

  • Kurs 1 passer for personer med erfaring som prosjektdeltaker, prosjektleder eller personer som vil inn i slike roller i fremtiden. 
  • Kurs 2 passer for de som har gått kurs 1 eller personer med solid prosjektledererfaring. 

Begge kursene vil ha en praktisk tilnærming, med fokus på bruk i maritim bransje. Bakgrunnen og fundamentene for temaene er basert på ny og gjeldende kunnskap. Temaene vil knyttet opp i en praktisk sammenheng gjennom bruk av relevant erfaring og case.
Hvert kurs gjennomføres fordelt over 2 samlinger.  

Begge kursene åpner for innspill fra deltakernes egne erfaringer og vil bruke disse i diskusjon og oppgaver for å gjøre innholdet aktuelt og relevant.

Søknadssidene er åpnet

Du kan melde deg på i dag. For at utbyttet skal bli aller best i din bedrift, kan det være smart å ta med dine kollegaer som arbeider med prosjekt og prosjektledelse. Introduksjonsprisen er satt til 10 000 kr (ord. 14 900 kr). 

Første kurssamling er planlagt til 11.-12. februar, andre samling den 3. - 5. mars.

Her vil det være første mann til mølla: Minimum 10 og maks 15 deltakere, for å få best mulig dialog under samlingene.

Kurssted vil fortrinnsvis være NTNU/NMK.

Last ned kursbeskrivelsen her

MELD DEG PÅ HER!