Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Ledig stilling som CFO

Innovasjonsselskapet ÅKP søker ny CFO. Er du siviløkonom eller tilsvarende, med erfaring fra næringslivet, er dette en unik mulighet til å jobbe i et kreativt og skapende miljø.

Blue Maritime Cluster
CradleBg_1_2.jpg (copy) (copy)

Innovasjonsselskapet ÅKP ÅKP har i 20 år arbeidet for å skape fremtidens arbeidsplasser og er i dag Sunnmøres ledende leverandør av tjenester for entreprenørskap, innovasjon og næringsutvikling. Mye av vår aktivitet er knyttet til havbaserte næringsklynger, samtidig som vi aktivt arbeider for å overføre kunnskap og erfaringer om innovasjonsprosesser, organisering og kultur til andre næringsmiljø og offentlig virksomhet. Dette for å stimulere og utvikle grunnlaget for fremtidig verdiskaping i regionen. ÅKP har 14 ansatte, 35 millioner i omsetning og eies av bedrifter og kommuner i regionen, Møre og Romsdal fylkeskommune og SIVA. 

ÅKP har virksomhet regionalt, nasjonalt og internasjonalt og er en utfordrende og trivelig arbeidsplass for engasjerte mennesker. 

ØNSKER DU Å JOBBE I ET KREATIVT OG SKAPENDE MILJØ? 

Vi søker nå

CFO

Finansiering, økonomi, administrasjon 

Ansvarsområder:

  • Økonomi/finans
  • Prosjektfinansiering/prosjektoppfølging
  • Rapportering
  • Administrasjon

Vår nye medarbeider skal være engasjert, utadvendt og ha gode samarbeidsevner. Vi vil ha en selvstendig og strategisk tenkende person som tar på seg varierte oppgaver. Gjerne med et godt utviklet nettverk innenfor næringsvirksomhet i regionen. Stillingen rapporterer til CEO og deltar i selskapets ledergruppe. Vi søker en person med høyere utdannelse, siviløkonom eller tilsvarende, med erfaring fra næringslivet. 

Arbeidssted er i NMK-bygget på Campus Ålesund. Du finner mer informasjon om oss på www.aakp.no. Flere opplysninger om stillingen får du av Knut Åsebø på telefon 916 14 771. Søknader sendes innen 23. august til knut.asebo@gmail.com. ÅKP AS, Borgundveien 340, 6009 Ålesund

www.aakp.no