Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Se webinaret "Bærekraftig finansiering og ESG"

Nå er det slutt på grønnvasking!! EU vil gjøre det dyrere å forurense, billigere å være grønn og lettere å skille mellom grønnvasking og reell bærekraft.

Blue Maritime Cluster
eu-taxonomy.png

Webinar om EUs Taksonomi

Det pågår en stille revolusjon innen bærekraftig finansiering. I finansmarkedene ser vi at veksten i grønne obligasjoner øker kraftig. I EU legges nå siste hånd på de nye klassifiseringsreglene, «Taksonomien», som bestemmer hva som kan defineres som bærekraftig investeringer. 

Se webinaret her

Dyrere lån?

EU vil gjøre det dyrere å forurense, billigere å være grønn og lettere å skille mellom grønnvasking og reell bærekraft. Taksonomien ventes å påvirke alt fra prisingen av selskaper, tilgang på kapital og prisen på lån. Norske bedrifter må derfor være forberedt på å føre regnskap og kommunisere ærlig om klimaavtrykk, sosiale og forretningsetiske forhold i virksomheten.

Hjelp med prosjekt?

Har du et forsknings- eller innovasjonsprosjekt innen bærekraft eller ESG som du ønsker å løfte sammen med andre bedrifter i klyngen, ta kontakt med per.erik.dalen@aakp.no - 920 60 370 for en uforpliktende samtale.