Go to aakp.no
A PROGRAM IN

The Future of Work

Bli med eller send en kollega til vår energifylte forskningsfestival onsdag 13. juni kl. 11-17 i Øygårdshamna på Giske. Konferansier er "Nilsi" Nils-Ingar Aadne og på scenen står vinneren av NRK P3 Urørt 2018 JON OLAV. Bli inspirert og si din mening om fremtidens arbeidsliv. Ingen deltakeravgift.

Blue Maritime Cluster
framtidens arbeidsliv.jpg

HVA?

Bedrifter, offentlig virksomheter og samfunnet for øvrig står midt i en digital revolusjon. Denne endringsprosessen vil ikke bare påvirke valg av teknologiske løsninger, men også hvordan mennesker og organisasjoner ledes og utvikles. I samarbeid med NTNU samler vi derfor 200 unge mennesker for å kartlegge og diskutere hvordan digitaliseringen vil påvirke fremtidens arbeidsliv. Hvordan ser morgendagens arbeidsplass ut?

nilsi.jpg
"Nilsi" - Nils-Ingar Aadne leder oss gjennom dagen

HVEM?

Festivalen er for unge voksne i alderen 20 til 32 som bor i Møre og Romsdal, som jobber innen ulike yrkesgrupper, fra både offentlig og privat sektor. Vi oppfordrer arbeidsgivere til å sende sine ansatte til arrangementet.

HVORFOR?

Både du og din virksomhet vil dra nytte av økt kunnskap for fremtidens arbeidsplass. Du vil ta del i en velorganisert workshop fylt med inspirerende fremtidstenkning, musikk, mye humor og god mat. Du vil få nye bekjentskaper og en opplevelsesrik dag! Prosjektet er et samarbeidsprosjekt mellom næringsklyngene, NTNU, Møre og Romsdal fylkeskommune og Sparebanken Møre.

Arrangementet er gratis. Sted Øygardshamna, Giske 13. juni kl. 11-17. Transport vil bli tilrettelagt fra Kristiansund, Molde, Volda, Herøy, Ulsteinvik and NTNU. Klikk her for busstransport.

the future of work partners.png

MELD DEG PÅ I SKJEMAET UNDER (INGEN DELTAKERAVGIFT)

The Future of Work

Contact info