Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Videreutdanning i digital kompetanse

Høsten 2019 starter vi et nytt videreutdanningstilbud for virksomheter og arbeidstakere med behov for mer kompetanse som følge av digitalisering.

Blue Maritime Cluster
harrison-broadbent-1459958-unsplash.jpg

I årene som kommer vil digitalisering og automatisering i økende grad sette sitt preg på arbeidslivet. Digitalisering innebærer at arbeidsoppgavene endres i alle yrker, på tvers av utdanningsnivåene til arbeidstakerne. Digital omstilling vil kreve nye kompetanser både hos ledere og ansatte. Det er viktig å motvirke utstøting fra arbeidslivet på grunn av manglende kompetanse. 

jan-tore-sanner-portr.jpg
foto: Marte Garmann
Vi vil ha et arbeidsliv der ingen går ut på dato. Vi må utvikle de riktige verktøyene og insentivene som får både den enkelte og næringslivet til å investere i kompetanse og utdanning.

Jan Tore Sanner, Kunnskapsminister

Tilbyr 8 kurs i Ålesund

ÅKP, GCE Blue Maritime Cluster, NCE Blue Legasea og Digicat Norsk katapultsenter tilbyr i samarbeid med NTNU i Ålesund 8 kurs innen digitalisering og kompetanseområdet virtuell prototyping og digitale tvillinger. Dette er en generisk muliggjørende teknologi som inngår i en rekke bransjer og fagfelt. Kursene vil være samlingsbasert og skal kunne kombineres med full jobb.

Se studiebeskrivelse for mer informasjon.

Over en periode på to år vil vi tilby 8 kurs innen design, produksjon, drift og digital teknologi. Til høsten vil Design 1 og Digital teknologi 1 vil være først ute. Her vil vi få innføring i 3D modellering og digitalisering av tegningsunderlaget, Industrial Internet of Things (IIoT) og programmering. Viktige elementer innen digital forståelse og kompetanse.

logo partnere.png

Interesseskjema for videreutdanning i digitalkompetanse

Er du interessert i å vite mer om kurstilbudet? Legg igjen din kontaktinformasjon og kryss av for kurset eller kursene du er interessert i så vil vi ta kontakt med deg.

Legg igjen kontaktinformasjon så vil ta kontakt så snart vi kan


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.