Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Forskningsdagen HAV

Den maritime klyngen ligger på topp i bruk av forskningsmidler. Lær mer om hvordan du kan mobilisere til FOU-prosjekter i din bedrift. Møt Stig Remøy fra Olympic-gruppen og Knut Andresen fra Brunvoll. 29. mai i Ålesund.

Blue Maritime Cluster
forskningsrådet.jpg

Norsk Maritimt Kompetansesenter (NMK), Borgundveien 340, 29.mai 2019, kl. 09.30 – 15.30

Forskningsrådet med gode samarbeidspartnere ønsker bedrifter og forskningsmiljøer velkommen til en dag med inspirasjon og dialog om forskning og innovasjon i havnæringene.

Du vil få smakebiter fra bedrifter som har fått resultater av å tenke i nye baner, og komme i dialog med praksisnære forskere som jobber tett på bedrifter i maritim og marin sektor. Du vil få informasjon fra ulike virkemiddelaktører om muligheter for å få støtte til ditt  innovasjonsprosjekt, herunder bli nærmere orientert om Forskningsrådets utlysning av 1 mrd. kroner til innovasjonsprosjekt i næringslivet. Søknadsfristen her er 25. september 2019.  

Her treffer du potensielt nye samarbeidspartnere og representanter fra virkemiddelapparatet som kan hjelpe deg på veien videre fra innovasjonside til verdiskapende resultater.

Arrangementet er gratis!

Vi gleder oss til å se deg!

Program og påmelding her