Go to aakp.no
A PROGRAM IN

I finalen til årets Sivapris

Innovasjonsselskapet ÅKP er en av fem finalister i konkurransen om Sivaprisen 2018.

Blue Maritime Cluster
Usemy4.png

ÅKP har siden 1999 vært en del av Siva-systemet gjennom inkubatorordningen som hjelper gründere og vekstbedrifter. Siva er også en viktig eier og partner i klyngeprogrammet.

- Vi er stolte og samtidig ydmyke når vi ser de sterke miljøene som har kommet finalerunden. Dette er alle virksomheter som alle gjør en fantastisk jobb for å skape vekst og verdier i Norge. Dette inspirerer oss til å gjøre en enda bedre jobb fremover

Per Erik Dalen, ÅKP

Vinneren kåres på Sivas årskonferanse 5. juni, gjennom om en kombinasjon av avstemming på nett, vurdering av en fagjury og direkte avstemming i salen. Frist for å stemme er 25. mai.

Vi er takknemlige for din stemme

Prisen på 300.000 kroner skal være en oppmuntring til bedrifter og innovasjonsmiljøer som bidrar til nyskaping, samarbeid, kunnskapsdeling mellom bransjer og med utvikling av mer miljøvennlige produkter og løsninger. I 2017 ble prisen tildelt Oslo Cancer Cluster Incubator.


Siva er en sentral aktør i det næringsrettede virkemiddelapparatet og er gjennom sine eiendomsinvesteringer og innovasjonsaktiviteter tilstede på over 130 forskjellige steder i landet.