Go to aakp.no
A PROGRAM IN

INVESTORMATCH

ÅKP og Nordea etablerer møteplass for investorer og kapitalsøkende vekstselskaper. Kommer nå i høst!

Blue Maritime Cluster
InvestorMatch_teaser_1920x1080.jpg

ÅKP og Nordea går sammen og etablerer en ny møteplass for investorer og vekstselskaper. Nykommeren «Investormatch» skal koble noen av de mest fremoverlente investormiljøene på Sunnmøre med unge, innovative vekstbedrifter som søker kapital. 

Vi ser at mange gode unge vekstselskaper mangler kapital til å ta det neste steget. Det ønsker vi å gjøre noe med. Investormatch blir en unik tilrettelagt prosess der investorer kobles tett på vekstbedrifter i en tidlig fase

Håvar Risnes i ÅKP.

ÅKP Nordea - Håvar Risnes, Målfrid Linde, Torodd Helland.jpg

Investormatch vil gi bedriftene trening i å presentere sin bedrift for investorer og en egen programmodul vil rettes mot investor- og finansieringsmiljøer. Samarbeidspartner Nordea med sitt store nettverk blir en viktig sparringpartner.

Vi ser at det er et behov for å styrke samarbeidet mellom gründer- og vekstbedrifter og investorer som ønsker å være med for å bidra til nyskaping og fremtidsrettet utvikling av næringslivet. ÅKP sitt nettverk sammen med Nordeas brede kompetanse og internasjonale nettverk er en ypperlig kombinasjon. 

Målfrid Linde, banksjef for Bedriftsmarked i Nordea.  

Investormatch starter i september og vil gi bedriftene trening i å presentere sin bedrift for investorer og en egen programmodul vil rettes mot investor- og finansieringsmiljøer.

Har din bedrift behov for kapital til videre vekst? Er du investor? Ta kontakt for mer informasjon.

Christian Pritchard.jpg
Håvar_risnes.jpg


Kontakt Christian Pritchard epost eller Håvar Risnes epost

Vil du at vi skal kontakte deg? Legg igjen kontaktinformasjon så tar vi kontakt! Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. 

åkp nordea logo.png

Investor Match 2019

Legg igjen kontaktinformasjon så vil ta kontakt så snart vi kan


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.