Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Invitasjon til Expo 2020 Dubai

I 2020 ser verden til Midtøsten for nye forretningsmuligheter. Maritime bedrifter inviteres til å delta på den norske paviljongen. Informasjonsmøte 24. april

Blue Maritime Cluster
expo2020.jpg

EXPO 2020 DUBAI arrangeres fra 20. oktober 2020 til april 2021, og vil over seks måneder tiltrekke seg rundt 25 millioner potensielle kjøpere, politikere, andre beslutningstagere, akademikere og forskere. Norge deltar under temaet "Norge som havnasjon". Innovasjon Norge organiserer Norges deltagelse på vegne av Nærings - og fiskeridepartementet, Olje – og energidepartementet, og Utenriksdepartementet.  

Hele verden kommer til Dubai  

De forente arabiske emirater (FAE), med Dubai i spissen, er den nest største økonomien i den arabiske verden, og er en viktig regional hub for virksomheter som satser på Midtøsten, Asia og Afrika. Arrangørene regner med at hele 70 prosent av de besøkende kommer fra land utenfor Gulfregionen, hovedsakelig fra Afrika, Vest - og Sør-Asia, og Midtøsten.  

Ønsker flere norske bedrifter på laget  

Norge skal ha en paviljong i hjertet av utstillingen, hvor seminarer, nettverksarrangementer og presentasjoner avholdes. Så langt er store selskaper som Equinor, DNV GL, Jotun og Kongsberg Gruppen med. Alle bedrifter fra de norske havindustriene inviteres til å delta som partnere på paviljongen, hvor de får stor eksponering som en del av merkevaren Norge.  

BOOK individuelt møte i Ålesund 24. april 

Er du interessert og ønsker ytterligere informasjon? Book et individuelt møte med Ole Johan Sandvær, generalkomissær eller Dag Olav Koppervik, prosjektdirektør for EXPO 2020. Ålesund 24. april

EXPO 2020 informasjonsmøte 24. april i Ålesund

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply