Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Maritim Eksportoppskalering

GCE Blue Maritime Cluster i samarbeid med ÅKP tilbyr et unikt skaleringsprogram, «ÅKP Scaleup» med en egen maritim påbyggingsmodul, som vil bidra til å akselerere veksten i din bedrift.

Blue Maritime Cluster
A9758315FBE34911849A804CF333DA59.jpg

ÅKP ScaleUp programmet går over tre måneder og tar utgangspunkt i Massachusetts Institute of Technologys (MIT) modell for "disiplinert entreprenørskap". 

I programmet får du og din bedrift en skreddersydd prosess der vi kobler dere med et svært kompetent og tverrdisiplinert mentorteam, og din bedrift får i tillegg en egen mentor som vil  bidra til å utvikle og verifisere vekststrategien din.

ÅKP Scaleup leveres nå i en skreddersydd versjon for  maritime bedrifter, gjennom en unik maritim påbyggingsmodul. Denne modulen fokuserer på videreutvikling av bedriftens eksport- og oppskaleringsstrategi i samarbeid med en håndplukket markedsveileder, i tillegg til veiledning fra ognettverkssamlinger over en periode etter det ordinære programmet. GCE Blue Maritime håper at vi gjennom dette tilbudet til våre medlemsbedrifter vil øke sannsynligheten for at akkurat din bedrift vil lykkes med å gjennomføre deres vekststrategi.

Programmet leveres i samarbeid med NTNU, Sparebank 1 SMN og Converto

Mer informasjon om datoer for alle samlinger og program kommer, men meld din interesse her om din bedrift kan tenke seg å delta.