Go to aakp.no
A PROGRAM IN

MIT Entrepreneurship Summer School

Lær entreprenørskap av de beste. Du kan nå delta på et intensivt kurs i entreprenørskaps-metodikk i Kristiansand 4-7 juni. Foreleser er anerkjente Bill Aulet fra MIT i Boston.

Blue Maritime Cluster
bill_aulet_MIT.png

Universitetet i Agder, i samarbeid med Massachusetts Institute of Technology (MIT), arrangerer 4-7. august et Entrepreneurship Accelerator Program i Kristiansand. Her sames noen av Norges mest sultne entreprenører og gründere for en uke med intens kursing i forretningsutvikling og entreprenørskap. Deltagerne vil på disse dagene få en inngående forståelse i hva det er å være en entreprenør. Hvilke risiko tar man, og hva innebærer det på godt og vondt å være selvstendig næringsdrivende.

Hovedforeleser Bill Aulet fra MIT er i verdensklasse. Han er en svært ettertraktet foreleser med bred erfaring selv i å være entreprenør. Han har startet opp flere selskaper, tjent mye penger, men også tapt store penger. Han er altså ikke en akademiker som foreleser teori. Han er en ekte entreprenør som foreleser teori blandet med en stor praktisk erfaring. Benytt denne unike muligheten til å øke din kompetanse i entreprenørskap.

Ler mer og meld deg på i dag  - søknadsfrist 16. mai.

(Foto: MIT Entrepreneurship Summer School i Ålesund 2017. 85 deltakere fra hele landet deltok.)

MIT summer school 2.png