Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Offshore Wind Market Report 2019

Norwep og GCE Blue Maritime arrangerer 4. september et markedsseminar om havvind for den maritime klyngen.

Blue Maritime Cluster
siem-moxie-starts-hywind-scotland-charter-1024x683.jpg

Havvind har over de siste to tiårene vokst til å bli en energikilde av betydning. Den globale energiproduksjonen var ved utgangen av 2018 på 18,3GW, med 3,5GW under oppbygging. 

60 havvindsparker med en kapasitet på 12GW, er installert i Europa alene med Nordsjøen som spydspiss. Dette gjør Europa til vårt største og nærmeste marked.

Hvis du er interessert i å høre mer om mulighetene innen havvind, og kanskje diskutere din strategiske tilnærming til dette markedet? 

Møt opp 4. september i ÅKP Blue Innovation Arena, der vil du møte representanter fra Norwegian Energy Partners og andre klyngemedlemmer. 

ronnie-quinn-ceo-scdi.jpg
NORWEPs rådgiver Ronnie Quinn

Det vil også være mulig å slå av en prat med NORWEPs nye rådgiver innen fornybar energi, Ronnie Quinn. Ronnie har lang erfaring innen forretningsutvikling og ledelse fra havvindsindustrien, han har også jobbet for Scottish Council for Development and Industy (SCDI) og det offentlige eiendomsforvaltningsselskapet The Crown Estate.  Hans område er Storbritannia og Irland - med spesielt fokus på muligheter innen havvind.  


Meld deg på her. (Ingen deltakeravgift)

Program

09:30 Registrering
10:00 Velkommen
NORWEP Offshore Wind Market Report
11:00 Pause
Lokale næringsaktører
12:00 Lunsj og mingling