Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Studietur til England

GCE Blue Maritime inviterer medlemsbedrifter til å delta på studietur til havvind-klyngen i Lowestoft 14-15. juni.

Blue Maritime Cluster
galloper wind farm.jpg

Verdens største område for havvind

Hjertet av havvindsmarkedet for Storbritannia og Europa ligger på østkysten av England. Storbritannia har flest operasjonelle havvindsfelt i verden, hvor 63% av den installerte kapasiteten er lokalisert ved østkysten av England. Regionen har over 2 GW installert havvindskapasitet, inkludert London Array som er verdens største havvindsfelt.

Det er også en rekke med havvindsprosjekter under bygging, og i prosjekteringsfasen, som skal doble den allerede installerte kapasiteten innen 2020.Regionen og industrien er i utvikling, men har allerede en velutviklet og erfaren forsyningskjede for operasjon og vedlikehold av den installerte havvindsparken.

OrbisEnergy i Lowestoft

GCE Blue Maritime inviterer deg til å delta på vårt besøk til det ledende innovasjons- og inkubatorsenteret for offshore renewables ved OrbisEnergy i Lowestoft. Lowestoft ligger på den engelske østkysten ca. 3 timer nordøst for London.

Besøket er et fullpakket 2 dagers opplegg som inkluderer informative presentasjoner om det engelske og britiske markedet, B-2-B nettverksøkter, besøk ved lokale havner og driftsbaser for havvindsfeltene. Disse to dagene vil gi dere en introduksjon i forsynings- og verdikjeden, samt gi et innblikk i de planlagte aktivitetene ved østkysten. Dette er en god mulighet for deg og din bedrift til å knytte kontakt med nøkkelpersoner i alle ledd av verdi- og forsyningskjeden i regionen.

Praktisk informasjon

GCE Blue Maritime tar kostnadene ved arrangementet, med unntak av reise og opphold. Vi tilrettelegger oppholdet dvs. praktisk organisering, booking av hotell, transport, etc.

Flybilletten må bestilles av deltageren.

Påmeldingsfrist: 1. juni

For mer informasjon og påmelding vennligst ta kontakt med prosjektleder Tom Christian Dahl. tom.christian.dahl@aakp.no (m) 958 70 727. Det er begrenset antall plasser.