Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Trenger du hjelp til prosjektutvikling?

Vi oppfordrer bedrifter som har ideer til forsknings- eller innovasjonsprosjekter om å ta kontakt med våre rådgivere Per Ingeberg eller Jan Børre Rydningen.

Blue Maritime Cluster
IMG_8267.JPG
Per Ingeberg2 _2_.JPG
Per Ingeberg - mob: 952 20 558

Lang erfaring

ÅKP-systemet har ressurser tilgjengelig for å bistå bedrifter som ønsker å sette i gang et forsknings- eller innovasjonsprosjekt. Våre rådgivere har lang erfaring med å utvikle prosjektideer og kan bistå i dialogen med Innovasjon Norge, Siva, Forskningsrådet eller regionalt forskningsfond.

FOU-prosjekter

Seniorrådgiver Per Ingeberg har lang erfaring med forsknings- og utviklingsarbeid fra Odim, Rolls-Royce Marine og Kongsberg, og blir en ressurs for bedriftene i klyngen som ønsker å søke midler for å gjennomføre forsknings- og innovasjonsprosjekter i Norge eller i EU-systemet.

Kontakt: 

Per Ingeberg - per.ingeberg@aakp.no 

Innovasjonsprosjekter

Jan Børre Rydningen er daglig leder i Digicat Norsk katapultsenter og har lang erfaring fra Innovasjon Norge og forskningsinstituttet Norut. Han kan bistå med hjelp prosjektutvikling innen virtuell prototyping, digitale tvillinger og andre teknologiprosjekter.

_DSC6139 Jan Bõrre bw.JPG
Jan Børre Rydningen - mob: 901 36 995

Kontakt:

 Jan Børre Rydningen - jan.borre.rydningen@aakp.no Ved å delta i et FOUI-prosjekt vil din bedrift kunne skaffe seg svært gunstig finansiering til utvikling av framtidens teknologier, til å sikre kjernekompetansen i selskapet i tøffe tider, samt å styrke konkurranseevne i både eksisterende- og nye markeder.