Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Vellykket cruisesamling

GCE Blue Maritimes forum for leverandører til cruise- og passasjerfergemarkedet hadde nylig samling der temaet var messeforberedelser.

Blue Maritime Cluster
IMG_9236.JPG

IN2Cruise - Norsk cruise- og fergegruppe

17 leverandørbedrifter møttes nylig til et nytt nettverkstreff i Norsk cruise- og fergegruppe. Tema for samlingen var forberedelse og praktisk gjennomføring av messer nå før Seatrade 2019 i Miami og Nor Shipping.

Siri Moldestad Sanna fra Jotun lærte oss at «the devils is in the details» skal du fremstå som en profesjonell merkevare. Messer krever gode forberedelser i forkant, lag et skikkelig budsjett og en tydelig og detaljert plan for oppfølging av eksisterende kunder og nye kunder under og etter messen. 

IMG_1530.JPG
Et praktisk råd er å lage et enkelt system for å skrive ned og systematisere "leads". Det gjør jobben med oppfølging i etterkant enklere og mer effektiv. Vi bruker fortsatt "messeboken", det fungerer for oss

Siri Moldestad Sanna, Global Customer Engagement Manager, Jotun

Kundepleie i sentrum

Salgssjef i Sperre Ole-Erik Samseth delte sine praktiske erfaringer fra messer og salgsarbeid. Samseth kom med gode og praktiske råd til hvordan pakke med seg riktig utstyr, som er lett å håndtere, slik at en slipper å leie dyre tjenester fra messeleverandørene. Kundepleie og nettverksarbeid er viktig, samtidig som de booker møter med kunder i forkant.

Cruisemessen Seatrade 2019 Miami går av stabelen 9-11 april og et 20 talls bedrifter fra klyngen er tilstede.

Kunne du tenke deg å bli medlem i vårt nettverk In2Cruise - Norsk cruise- og fergegruppe?

Ta kontakt med frank.stoyva.emblem@aakp.no eller daniel.garden@saint-gobain.com

IMG_E9232.JPGIMG_1539.JPG