Go to aakp.no
A PROGRAM IN

With Inside Information North America

Vi inviterer til seminar om nybyggingsprogram og andre markedsmuligheter i USA og Canada

Blue Maritime Cluster
nord-amerika.jpg

Både i USA og i Canada er det flere planlagte og påbegynte store skipsbyggingsprosjekter innenfor både kystvakt, marine og fiskefartøy. Selv om begge landene har store ambisjoner om å bygge opp og fornye verftene samtidig som de fornyer ulike deler av flåten, så mangler de fortsatt mye kompetanse og kapasitet på å fylle disse fartøyene med lokalt innhold. I forbindelse med Canadas fornyelse av kystvakt og marine er det for eksempel estimert at bare 15-20 % av utstyret som skal inn i båtene kan kjøpes fra Canadiske produsenter, resten må kjøpes gjennom utenlandske partnere. Dette representerer markedsmuligheter for norske leverandører av teknologi og tjenester

10. september vil Ken Huste og Øyvind Haga fra Innovasjon Norge sine kontor i henholdsvis Houston og Canada holde innlegg i Ålesund Kunnskapspark om hvilke konkrete prosjekter som pågår, hvilke muligheter og barrierer som finnes og hvilke aktiviteter Innovasjon Norge planlegger som kan være aktuelle for norske bedrifter å delta på.

Det blir mulighet for individuelle møter i etterkant. Ingen deltakeravgift.

With Inside Information North America

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.

This site is protected by ReCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply