Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Webinar - Fremtidens maritime energisystem

Vi har gleden av å inviterer til et nytt webinar i serien "Fremtidens maritime energisystemer". Tema 2. desember blir fremtidens batteriteknologi, hybride systemer og brenselsceller og inntrekkbare baugfoiler. Møt Corvus Energy, NTNU og Wavefoil. Ingen deltakeravgift!

Blue Maritime Cluster
corvus.jpg

Klyngeorganisasjonen GCE Blue Maritime og NTNU ønsker å legge til rette for kunnskapsdeling også i krevende tider og inviterer til det fjerde webinaret om grønne maritime energisystemer. Bedriftene i den maritime klyngen har har i flere ti-år vært en pådriver for utvikling og kommersialisering av ny miljøteknologi. De har lang erfaring med diesel-elektriske fremdrift, LNG-løsninger og batteridrift, og flere ser nå på hvordan brenselscelleteknologi kan tas i bruk på skip. 

Dato: 2. desember 12.00 -13.30. Ingen deltakeravgift. 

Program:

  • Introduksjon til dagens webinar, professor Vilmar Æsøy, NTNU
  • Dagens og fremtidens maritime batteriteknologi, VP Commercial Product Management i Corvus Energy, Kristian Eikeland Holmefjord
  • State-of-the-art hybrid power systems for zero-emission marine transport with focus on the fuel cell solutions, power system requirements and energy management for fuel cell propulsion, førsteamanuensis Mehdi Zadeh, NTNU
  • På lag med naturen - erfaringer fra den første installasjonen av inntrekkbare baugfoiler, salgsdirektør Trond Skodjevåg Bø, Wavefoil.

Meld deg på, så får du tilsendt en link til webinar dagen før. Påmeldingsfrist: 1. desember.

Fremtidens maritime energisystemer 2. desember

Kontaktinformasjon


Personvernerklæring:

Ja, jeg har lest vilkårene i ÅKP AS personvernerklæring (privacy policy) og godtar at mine personopplysninger behandles i samsvar med denne.