Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Norwegian Cruise and Ferry Group

40 bedrifter som søker nye markedsmuligheter innenfor internasjonal cruise- og passasjerfergeindustri er samlet i et eget nettverk under GCE Blue Maritime Cluster. Formålet med nettverket er å øke bedriftenes kundegrunnlag og gjøre veien til nye marked kortere.

Dette gjøres ved å legge til rette for erfaringsdeling, kompetanseheving, felles eksportfremstøt og samarbeidsprosjekter på tvers av bedrifter og næringer. Gjennom året arrangerer vi ulike møteplasser og studieturer.

Kontakt oss gjerne
Medlemsbilde.jpg
Bilde Prosjektledelse.jpg

WEBINAR: Nullutslippsskip for verdsarvfjordane

Vi inviterer nettverket til webinar torsdag 26. mars. Vårt mål er å tilby flere slike tematiserte digitale møteplasser fremover.

Først ut er Kristian Osnes, Product Development Manager i Havyard Group. Han vil snakke om hvordan de arbeider med nullutslippskip for verdensarvfjordene.De som ønsker å delta må registrere seg under. I forkant av møtet får dere tilsendt en link til webinaret.

Håper å møte deg digitalt på torsdag!

Registrer deg her

Hva skjer?

Ønsker du å bli medlem i Norwegian Cruise and Ferry Group?

Nettverket er for bedrifter som søker nye markedsmuligheter innenfor internasjonal cruise- og passasjerfergeindustri. Vi stiller noen krav - det viktigste er at du deler, slik at vi i fellesskap blir sterkere!

Her kan du bli medlem

Styringsgruppen

Oddbjørn.jpg

ODDBJØRN HATLØY (Prosjektleder)

Unni sh.jpg

UNNI GREBSTAD

Trond sh.jpg

TROND SKODJEVÅG BØ

jan_tore_leikanger sh.jpg

JAN TORE LEIKANGER

Daniel Garden sh.jpg

DANIEL GARDEN

Torkild Skjong sh.jpg

TORKILD SKJONG