Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Meld deg på kurset idag

Godt lederskap i prosjekt har ofte større betydning for resultatet enn teknisk kompetanse. Nå starter et nytt kurs med fokus på prosjektledelse i maritim bransje. Introduksjonspris er på 10 000 kr, og passer for personer med erfaring som prosjektdeltaker, prosjektleder eller personer som vil inn i slike roller i fremtiden. Ta med en kollega og start året med ny kunnskap sammen!

Påmelding her
Bilde Prosjektledelse.jpg

Hva skjer?

Ønsker du å bli medlem i In2Cruise - Norwegian Cruise and Ferry Group?

Nettverket er for bedrifter som søker nye markedsmuligheter innenfor internasjonal cruise- og passasjerfergeindustri. Vi stiller noen krav - det viktigste er at du deler, slik at vi i fellesskap blir sterkere!

Her kan du bli medlem

In2Cruise - Norwegian Cruise and Ferry Group

Nærmere 40 bedrifter som søker nye markedsmuligheter innenfor internasjonal cruise- og passasjerfergeindustri er samlet i et eget nettverk under GCE Blue Maritime Cluster.

Formålet med nettverket er å øke bedriftenes kundegrunnlag og gjøre veien til nye marked kortere.

Dette gjøres ved å legge til rette for erfaringsdeling, kompetanseheving, felles eksportfremstøt og samarbeidsprosjekter på tvers av bedrifter og næringer. Gjennom året arrangerer vi ulike møteplasser og studieturer. Les mer om aktiviteten i nettverket under.

Kontakt oss gjerne
Medlemsbilde.jpg

Styringsgruppen

Oddbjørn.jpg

ODDBJØRN HATLØY (Prosjektleder)

Unni sh.jpg

UNNI GREBSTAD

Trond sh.jpg

TROND SKODJEVÅG BØ

jan_tore_leikanger sh.jpg

JAN TORE LEIKANGER

Daniel Garden sh.jpg

DANIEL GARDEN

Torkild Skjong sh.jpg

TORKILD SKJONG