Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Norwegian Cruise and Ferry Group

Nærmere 40 bedrifter som søker nye markedsmuligheter innenfor internasjonal cruise- og passasjerfergeindustri er samlet i et eget nettverk under GCE Blue Maritime Cluster.

Formålet med nettverket er å øke bedriftenes kundegrunnlag og gjøre veien til nye marked kortere.

Dette gjøres ved å legge til rette for erfaringsdeling, kompetanseheving, felles eksportfremstøt og samarbeidsprosjekter på tvers av bedrifter og næringer. Gjennom året arrangerer vi ulike møteplasser og studieturer. Les mer om aktiviteten i nettverket under.

Kontakt oss gjerne
Medlemsbilde.jpg
Bilde Prosjektledelse.jpg

WEBINAR: Nullutslippsskip for verdsarvfjordane

Vi inviterer nettverket til webinar torsdag 26. mars. Vårt mål er å tilby flere slike tematiserte digitale møteplasser fremover.

Først ut er Kristian Osnes, Product Development Manager i Havyard Group. Han vil snakke om hvordan de arbeider med nullutslippskip for verdensarvfjordene.De som ønsker å delta må registrere seg under. I forkant av møtet får dere tilsendt en link til webinaret.

Håper å møte deg digitalt på torsdag!

Registrer deg her

Hva skjer?

Ønsker du å bli medlem i Norwegian Cruise and Ferry Group?

Nettverket er for bedrifter som søker nye markedsmuligheter innenfor internasjonal cruise- og passasjerfergeindustri. Vi stiller noen krav - det viktigste er at du deler, slik at vi i fellesskap blir sterkere!

Her kan du bli medlem

Styringsgruppen

Oddbjørn.jpg

ODDBJØRN HATLØY (Prosjektleder)

Unni sh.jpg

UNNI GREBSTAD

Trond sh.jpg

TROND SKODJEVÅG BØ

jan_tore_leikanger sh.jpg

JAN TORE LEIKANGER

Daniel Garden sh.jpg

DANIEL GARDEN

Torkild Skjong sh.jpg

TORKILD SKJONG