Go to aakp.no
A PROGRAM IN

Internasjonalt møte med Rauma Marine Constructions

Norwegian Cruise and Ferry Group inviterer alle medlemmer til et digitalt møte med Rauma Marine Constructions, et stort finsk verft med ordrereserve som strekker seg utover 2025. Alle er også invitert til å søke om digital pitching og B2B matchmaking

Blue Maritime Cluster
Rauma Shipyard.jpg

Bli med på en enestående sjanse til å komme i kontakt med Rauma Marine Constructions Oy, et stort finske verft med ordrekataloger som strekker seg utover 2025. 

Besøket i Finland og verftet vil være digitalt og inkluderer B2B matchmaking-økter der du er i stand til å presentere dine løsninger og produkter til verftet, som er i stor etterspørsel etter innovative og effektive løsninger for cruiseskipene sine. 

Rauma Marine Constructions (RMC) er et av de ledende skipsbyggingsselskapene i Europa. RMC ble dannet sommeren 2014 i Rauma, Finland og er hele finskeide. RMC spesialiserer seg på å bygge og betjene isbrytere, bil- og passasjerferger og marinefartøyer. 

Rauma verft har levert til alle større fergeoperatører i Nord-Europa, som Tallink, P&O Ferries, Stena Line, Color Line og Scandlines. RMC bygger for øyeblikket Aurora Botnia bil- og passasjerferge for Wasaline, et fartøy som skal operere mellom Vaasa, Finland og Umeå, Sverige. I tillegg startet produksjonen av skyttelfergen MyStar for Tallink Grupp, Estland, ved verftet Rauma i april. Videre undertegnet RMC høsten 2019 en kontrakt med den finske marinen om bygging av fire korvetter med flere roller. For mer informasjon, besøk www.rmcfinland.fi

Les mer om påmelding og program her